Cursos de japonès gratuïts per a tothom

T’interessa la cultura japonesa? I estàs buscant recursos gratuïts i d’alta qualitat per aprendre japonès? Aleshores has vingut al lloc correcte! A Super Nihongo Sunshine trobaràs tots els recursos que necessites: lliçons d’escriptura, gramàtica, vocabulari i exercicis per avaluar els teus coneixements. No espera més i comença amb la primera lliçó.

Lliçons simples

Lliçons senzilles i fàcils d’entendre per ajudar-te a dominar l’idioma japonès. Els meus cursos estan dissenyats per ajudar-te a progressar de manera eficaç. Es cobreixen tots els aspectes de la llengua japonesa. No només aprendràs vocabulari i gramàtica de memòria, també aprendràs de manera intel·ligent.


Exercicis pràctics

Practicar és la clau per dominar una nova llengua. És per això que aquest lloc inclou centenars d’exercicis de traducció per ajudar-te a practicar i enfortir les teves habilitats en japonès. Tradueix de la teva llengua materna al japonès i viceversa.


Al teu ritme

Sense estrès, sense pressió. Segueix les lliçons al teu ritme, com vulguis. Explico absolutament tot el que cal saber sobre la llengua japonesa mitjançant classes organitzades segons una corba de dificultat progressiva. I no ho oblida, és totalment gratuït! Així que gaudeix.


La cultura japonesa

Crec fermament que dominar una llengua també implica entendre la cultura de la gent que la parla. Per tant, les lliçons estan escrites de manera que es barregin amb habilitat vocabulari, gramàtica, conjugació però també anècdotes culturals. Descobriràs amb meravella seccions senceres de la història i la cultura d'aquest país.


Multilingüe

Tots els cursos estan disponibles en sis idiomes diferents: anglès, francès, espanyol, portuguès, italià i català. Si tens amics a l’estranger que estan tan interessats a aprendre japonès com tu, parla-les d’aquest lloc.


Visats, JLPT i altres

Obtén informació clara i precisa sobre els diferents tipus de visat: el visat d'estudiant, el WHV, etc. En funció del teva projecte, és important conèixer el tipus de visat necessari abans de marxar. Vols prendre el JLPT però no saps com passa? Segueix l'enllaç del menú de la part superior esquerra.


La Suica Card

És una bona manera de moure’s pel Japó. Aquesta targeta intel·ligent de prepagament et permet utilitzar la majoria de trens de Tòquio, així com el metro, l’autobús i el monorail. Es tracta d’una targeta que pots recarregar tu mateix tan bon punt arribi al seu límit d'ús. De fet, la targeta es carrega cada vegada que passeu per una terminal en els vostres viatges. Al Japó, pagues des de la distància, i com més vagis més pagaràs.


Preguntes

Si tens qualsevol dubte, et convido a consultar la pàgina de PMF. En aquesta pàgina, responc a les preguntes que puguis fer.